Bel mij op: 06 52 49 37 52 of mail naar henk.lichtendonk@hometeam.nl hometeam.nl

Diensten

De diensten van Henk Lichtendonk

Henk Lichtendonk is gespecialiseerd in het uitvoeren van uiteenlopende onderhoudswerkzaamheden in en rondom huis. Op deze pagina leest u welke diensten u aan Henk Lichtendonk kunt uitbesteden. 

Timmerwerk

Bij het bouwen, verbouwen en verbeteren van een woning komt er bijna altijd een bepaalde vorm van timmerwerk kijken. Henk Lichtendonk is al sinds 1980 actief in de bouw en kan ook verschillende soorten timmerwerk voor u plaatsen, verbeteren, herstellen of onderhouden. Hij is gespecialiseerd in het onderhouden van timmerwerk, zowel binnen als buiten. 

Tegelwerk

Ook voor het plaatsen, verbeteren en onderhouden van tegelwerk kunt u bij Henk Lichtendonk terecht. Dit kan tegelwerk in de badkamer zijn, maar ook tegelwerk in het toilet of in de keuken. Door zijn jarenlange ervaring kan HomeTeam u goed resultaat garanderen bij het inhuren van deze vakman. 

Onderhoud

Henk Lichtendonk voert voornamelijk onderhoudswerkzaamheden voor particulieren uit. U kunt uw woning van binnen door hem laten onderhouden, maar ook de buitenkant van uw woning, serre of garage kan door Henk Lichtendonk onderhouden worden. Het is tevens mogelijk om Henk Lichtendonk eens per paar jaar langs te laten komen voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, voor het beste resultaat.

Actief in Hoogeveen en omgeving

Henk Lichtendonk is actief in de stad Hoogeveen en de directe omgeving van deze stad. Woont u in zijn werkgebied, dan kunt u gebruik maken van bovenstaande diensten. Woont u in een andere stad in het noorden van het land, neem dan ook gerust contact op met Henk Lichtendonk om de mogelijkheden door te nemen. Doordat hij als franchisenemer bij HomeTeam aangesloten is, kan hij nauw samenwerken met andere bouwspecialisten om uw opdracht naar uw wensen uit te voeren.

Vragen over de diensten van Henk Lichtendonk? Neem dan contact met hem op via HomeTeam. Direct een project inplannen? Dan kunt u ook contact met hem opnemen.

Contact