Bel mij op: 06 52 49 37 52 of mail naar henk.lichtendonk@hometeam.nl hometeam.nl

Over mij

"De franchisenemer van HomeTeam is een zelfstandige ondernemer die zich via de franchiseformule aan HomeTeam heeft verbonden. Uitstekend vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service zijn belangrijke waarden voor de franchisenemer."

Henk Lichtendonk en HomeTeam

Henk Lichtendonk is al sinds het jaar 1980 actief in de bouw. Eerst als zelfstandige bouwspecialist, en in het jaar 2002 is Henk Lichtendonk gestart als franchisenemer bij HomeTeam. In de jaren dat hij actief is als bouwspecialist van HomeTeam, heeft hij al vele soorten projecten opgepakt en met succes afgerond. 

Henk Lichtendonk: specialist op het gebied van onderhoud

Henk Lichtendonk is een ervaren specialist op het gebied van onderhoud. Dit kan onderhoud in huis zijn, maar u kunt deze vakman ook inhuren voor onderhoud in de buitenruimte bij uw woning. Denk hierbij aan de serre of uw tuinhuis, maar ook aan de buitenzijde van de woning en bijvoorbeeld de garage. Alle onderhoudswerkzaamheden die u heeft liggen voor uw woning of de buitenruimte van uw huis, kunt u laten uitvoeren door Henk Lichtendonk. 

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die Henk Lichtendonk kan uitvoeren, zijn de volgende: het vervangen van tegelwerk, het repareren van defecten in de badkamer, het verbeteren van de keuken en diverse timmerwerkzaamheden zoals het vervangen van een deur of andere herstelwerkzaamheden van houtwerk. Ook voor het plaatsen van nieuw timmerwerk kunt u bij Henk Lichtendonk terecht. Door zijn jarenlange ervaring in de bouw, weet u zeker dat deze timmerman uw timmerwerk op de juiste manier plaatst, verbetert of vervangt.

Het werkgebied van Henk Lichtendonk

Henk Lichtendonk is als vakman actief in het noorden van Nederland, voornamelijk in en in de directe omgeving van de stad Hoogeveen. 

Heeft u een klus buiten dit werkgebied, dan kunt u ook contact opnemen met Henk Lichtendonk. Leg hem uw project voor en u hoort direct of hij uw klus kan aannemen. Heeft u andere vragen voor Henk Lichtendonk, dan kunt u ook contact met hem opnemen.

Contact