Bel mij op: 06 52 49 37 52 of mail naar henk.lichtendonk@hometeam.nl hometeam.nl

Projecten

Projecten van Henk Lichtendonk

Henk Lichtendonk heeft zich in het jaar 2002 aangesloten bij HomeTeam. Sinds zijn aansluiting als franchisenemer bij HomeTeam, heeft hij al vele projecten met succes afgerond. Op deze pagina leest u meer over deze projecten, voor een duidelijk beeld van zijn dienstverlening. 

Klik hier voor enkele projecten.

Bekijk projecten

Timmerwerk projecten

Door de jaren heen heeft Henk Lichtendonk vele timmerwerk projecten via HomeTeam op zich genomen. Een voorbeeld van een timmerwerk project dat hij afgerond heeft, is het plaatsen van een aanbouw. Ook heeft hij diverse verbouwingsprojecten op zich genomen en met succes afgerond. Of u nu een nieuw deel van uw huis wil laten onderhouden of een vakman voor uw oudere woning wilt inschakelen: deze timmerwerk expert helpt u graag. 

Tegelwerk projecten

Er zijn diverse ruimtes in huis waar tegelwerk te vinden is. Henk Lichtendonk kan bestaand tegelwerk in uw woning verbeteren en vervangen, maar kan ook nieuw tegelwerk aanbrengen. U kunt hem inhuren voor het aanbrengen of verbeteren van tegenwerk in de badkamer, maar ook voor kleine projecten op het gebied van tegelwerk in bijvoorbeeld het toilet of vervangen van tegelwerk in uw keuken. En wilt u het tegelwerk in de badkamer of toilet laten onderhouden? Dan kunt u ook contact opnemen met Henk Lichtendonk

Het werkgebied van Henk Lichtendonk

Alle bovenstaande projecten zijn uitgevoerd in het werkgebied van Henk Lichtendonk. Dit is een groot gebied in het noorden van Nederland, in de stad Hoogeveen en in de directe omgeving van Hoogeveen. U kunt uw klus ook bij hem neerleggen als u niet in het werkgebied van Henk Lichtendonk woont. 

Meer weten over de diverse projecten die Henk Lichtendonk door de jaren heen op zich heeft genomen of over zijn werkgebied in de buurt van Hoogeveen? Neem dan contact met Henk Lichtendonk of vraag een offerte aan.

Contact